Tips voor de selfieliefhebber

Veel mensen maken foto’s, maar we kennen allemaal wel iemand die er om bekend staat. Bij ieder moment dat leuk, mooi of gek genoeg is om vastgelegd te worden, houdt jouw vriend of vriendin ten alle tijden de telefoon in de aanslag. Helaas is het maken van een perfecte foto lang niet zo gemakkelijk als het er bij anderen uit kan zien. Valt tijdens het maken van een selfie je telefoon uit je hand? Wil je bij een groepsselfie niet voorop staan? Kun je de goede belichting maar niet vinden? Gelukkig zijn er telefoonaccessoires die deze problemen oplossen. Wij delen ze met plezier!

Telefoon standaard

Een optie waar iedereen waarschijnlijk wel bekend mee is; de telefoon standaard. Een ietwat ouderwetse manier, maar nog steeds ontzettend handig. Wil je een groepsfoto maken waarbij iedereens outfit en de omgeving goed zichtbaar zijn? Dan blijft dit toch een hele fijne oplossing.

Selfiestick

Een trend die in de laatste paar jaren is ontstaan en nog steeds heel populair is. Op vakantie gaan zonder selfiestick lukt bijna niet meer, want dit is dé oplossing om met zijn allen op de foto te kunnen.

Selfiering

Dé oplossing voor perfecte belichting. Dit is een ring die je op je mobiel kunt klikken en licht geeft. Er zitten verschillende lichtstanden op, zodat je kunt afwisselen. Doordat het licht in je gezicht schijnt, ziet jouw selfie er flawless uit!

Metalen ring

Iedereen kent de struggle wel; je telefoon glipt uit je hand tijdens het maken van een selfie. Wil je subtiel een selfie maken en helpen de bovenstaande telefoongadgets daar niet zo bij? Dan is deze metalen ring iets voor jou. De metalen ring kan middels een plakstuk vastgemaakt worden aan de achterkant van je telefoon. Als je nu een selfie wilt maken, kun je de ring om je vinger doen en zit je telefoon dus vast aan je hand!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×