Een miljoen als cadeau

Iemand een kans op miljoenen euro’s cadeau geven, dat is een erg origineel en bovendien een spannend cadeau. Wanneer je een loterijlot al geschenk krijgt zal je zeker aan degene denken die het lot cadeau gegeven heeft wanneer de trekking is.
Er worden natuurlijk verschillende loterijen georganiseerd in Nederland. Als je een lot cadeau geeft wil je natuurlijk zeker weten dat het een leuke loterij is om mee te spelen en dat er goede doelen gesteund worden.
Dit is ook de reden dat de meeste loten die cadeau worden gedaan, loten van de Staatsloterij zijn.

Oudejaarslot als cadeau

Veel mensen geven elkaar een oudejaarslot van de Staatsloterij. Het is een leuk cadeau om te geven tijdens de kerstdagen. Met oud en nieuw wordt namelijk de oudejaarstrekking gehouden.
Je kunt dan samen met je vrienden of kennissen met oud en nieuw de trekking bekijken. Misschien wint degene die het lot van jouw gekregen heeft wel die miljoenen!

Staatsloterij cadeaukaart

De Staatsloterij heeft een speciaal staatsloten cadeaukaart. Dit zijn waardekaarten waarmee de ontvanger zelf een lot kan halen en dus zelf eindcijfers kan kiezen.
Dit is misschien wel een hele fijne manier om een lot weg te geven, stel je voor dat je zelf een eindcijfer kiest en dat het cadeau gegeven lot miljoenen wint.

Andere loterijloten cadeau geven

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een lot van een andere loterij cadeau te geven. Zo heb je in Nederland ook nog de Lotto, de Vriendenloterij en nog een aantal.
Mocht je nieuwsgierig zijn naar de verschillende loterijen die er georganiseerd worden en wat daar bijvoorbeeld de winkansen van zijn. Kijk dan op Loterijwiki.nl voor het vergelijken en de informatie van de verschillende loterijen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×