Cadeautip voor de zomer

Momenteel is het buiten nog koud, maar voor je het weet staat de zomer weer voor de deur. Daarom geven we alvast een leuke cadeautip voor tijdens de zomerperiode. Is er iemand jarig of heb je wellicht iets anders te vieren? Dan is een hippe zonnebril altijd een leuk cadeau.

Trendy zonnebrillen voor 2017

Voor 2017 verwachten we weer een aantal trends op het gebied van zonnebrillen. We verwachten dat de houten zonnebril in populariteit gaat toenemen. Het alom bekende Wayfarer model gemaakt van hout was de vorige zomer niet aan te slepen. Ook de klassieke pilotenbrillen met houten pootjes waren immens populair. Daarnaast verwachten we dat de zonnebril met spiegelglazen de trend gaat worden in 2017. Vorig jaar zagen we deze bril al veel op de zonnige vakantieoorden. Ook de zonnebril met ronde glazen, en dan met name de trendy flip up zonnebril, zal komende zomer waarschijnlijk nog erg populair zijn.

Zonnebril bestellen

Het meest uitgebreide en te gekke aanbod zonnebrillen kun je online vinden op Brilopjehoofd.nl. Via deze webshop bestel je alle populaire zonnebrillen tegen scherpe prijzen. Erg geschikt om als cadeau weg te geven tijdens een verjaardag aan je vriend, vriendin of partner. Er zijn zowel zonnebrillen voor dames als voor heren. En ook voor kinderen zijn er leuke zonnebrillen verkrijgbaar.
Benieuwd naar het aanbod? Neem dan eens een kijkje op www.brilopjehoofd.nl.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×