Zomerse cadeaus, gewoon omdat het kan

It’s Summer time! Waarschijnlijk heb je je zomervakantie al geboekt en ben je nu nog druk bezig met het aanschaffen van de laatste hebbedingetjes. Die zomerse kriebels zorgen er misschien voor dat je in een genereuze bui bent. Hoe leuk is het om je man eens te verwennen met een zomers en praktisch cadeau? We hebben hier een aantal tips!

Accessoires

Een cadeau hoeft niet meteen groot te zijn. Haast niemand gaat op reis zonder accessoires. Des te leuker om ervoor te zorgen dat jouw man ze ook niet vergeet. Voor een zomerse look én bescherming tegen de zon is een hoedje de perfecte oplossing. Wil je een wat subtieler presentje? Ga dan voor een leren armbandje. Deze kleine sierraden dragen iets avontuurlijks bij en kunnen heel de vakantie en daarna nog gebruikt worden!

Zwembroek

Hoewel we onze man het liefst in een charmant pak van Hugo Boss zien, doet een mooie zwembroek het ook altijd goed. Vergeleken met het aantal nieuwe bikini’s dat vrouwen per jaar aanschaffen, valt dit bij mannen erg mee. Daarom is een nieuwe outfit voor op het strand een leuke verrassing. En – heel voordelig – je kunt deze zwembroek goed matchen bij jouw nieuwe bikini!

Happy Socks

Ook al zijn sokken niet het eerste waar je aan denkt bij een zomervakantie. Voor een grappige twist raden we de Happy Socks toch echt aan. Deze leuke voetenwarmers blijven in opkomst en komen altijd van pas. Denk bijvoorbeeld aan een reisdag waar comfort prioriteit heeft.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×