De perfecte cadeautjes voor een bedrijfsjubileum

Een jubileum is een speciaal moment in ieders leven, het is een mijlpaal en een behaald succes en absoluut een bijzonder cadeau moment. Zeker als we over een bedrijfsjubileum spreken. Als familielid of vrienden groep kunnen we doormiddel van een ‘klein’ cadeautje onze waardering tonen. Dit is misschien makkelijker gedaan dan gedacht. Via onderstaande tips helpen wij graag een handje mee.

Kantoor decoratie

Het mag dan minder aantrekkelijk klinken maar het geven van een prachtige plant zal het sfeer op kantoor een beetje opvrolijken. Zeker als je hierbij een leuk gekleurd potje bij doet. Daarnaast groeit de plant symbolisch gezien met het bedrijf mee. Een mooier gebaar is bijna niet te bedenken.

Geef een prachtige poster of voorzie het bedrijf van nieuwe ventilators. Zo kan men nog op de warmste dagen hard aan de slag.

Een vlaggenmast

Een vlaggenmast zorgt voor een professionele uitstraling, herkenbaarheid en zichtbaarheid voor potentiële klanten en bezoekers. Laat jouw persoonlijke vlaggenmast drukken en plaats deze voor het gebouw. Vanwege hoge kwaliteit gaat de vlaggenmast enorm lang mee en kan het bedrijf hier nog jaren van genieten. Een ideaal cadeautje dus.

Koffie apparaat

Met het groot aantal uren dat iedere dag gemaakt moet worden is het geven van een koffiezetapparaat de perfecte oplossing voor drukken werkdagen. Zo kun je dit cadeautje aanvullen met persoonlijke koffie mokken of de lievelingskoffiebonen van de baas. Om het cadeautje af te maken kunnen speciale suiker, roer staafjes of melkbakjes bedrukt worden met het bedrijfslogo.

Welverdiend vakantie

Met al het harde werk heeft de eigenaar van het bedrijf wel een uitgeruste vakantie verdient! Stuur hem of haar een weekendje weg naar een spa en wellness resort of verzorg een geheel bezoekje naar een vakantiepark. Daarnaast wordt ook een leuke cadeaubon voor een chique restaurant erg gewaardeerd.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×