Leuke tips voor Halloween

De herfst is weer aangebroken, dus dit betekent ook dat Halloween weer om de hoek staat! Dit is de feestdag waarbij kinderen verkleed langs de deur gaan bij verschillende mensen en dan de welbekende uitspraak ‘trick or treat’ zeggen. De meeste mensen geven de kinderen dan meestal een lekker snoepje mee, dit is de treat. En als dit niet gebeurt dan mogen de kinderen diegene plagen, de trick dus. Trick or treat is dus eigenlijk te vertalen als: “Geef me een snoepje, anders ga ik je plagen!” Ben jij van plan Halloween te vieren dit jaar?

Pompoen uithollen

Als je samen met iemand iets leuks wil doen, denk er dan eens aan om een pompoen uit te hollen! Dit is erg leuk en gezellig om samen te doen én jouw eigen creatieve kant hiermee uitblinken! Waarom uitblinken? Als je de pompoen eenmaal uitgehold hebt, kun je er een leuke smiley, of gezichtexpressie uitsnijden!

Jouw eigen outfit

Wat erg leuk is om samen te doen met een kind óf voor een kind, is het maken van een Halloweenoutfit. Hoe beter jij uitpakt, hoe meer het kind het op prijs zal stellen! Meestal kun jij wel bedenken wat jouw kind leuk vindt, hieruit kun je baseren wat voor pak je gaat maken. Tip: met een oud laken, schaar en stiften kun je erg ver komen!

Halloweenfeestje

Denk er eens aan om een leuk Halloweenfeestje te geven voor kinderen uit jouw buurt of van kennissen. Je kan veel Halloweenversiering kopen of zelf maken! Als je hiermee begint, bedenk dan eerst een thema, zoals een griezelig kerkhof of een verlaten spookhuis. Hieruit kun je veel inspiratie opdoen als je kijkt naar het thema! Bijvoorbeeld een grafsteen bij een griezelig kerkhof, of een spookje bij een verlaten spookhuis.

Trick or treat!

Zijn er veel kinderen in jouw buurt die Halloween vieren? Denk er dan eens aan om speciaal voor hun lekker snoep te halen! De kinderen zullen hier erg blij mee zijn en krijgen een leuke indruk over hoe jij bent. Halloween kan dan erg positief eindigen voor zowel jou én de kinderen!

Heb jij nog leuke tips voor Halloween?

Jouw inbreng helpt ons heel goed! Heb jij nog tips voor ons? Neem dan contact op via de website of via onze Facebookpagina!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×