Een leuk afscheidscadeau bedenken

Wanneer er een collega zal vertrekken is het natuurlijk leuk om deze een kleinigheidje te geven voor de bewezen diensten. Maar wat is nou leuk om te geven? Of is het verstandig om iets samen te geven met andere collega’s? U doet er goed aan om hier op een verstandige manier mee om te springen, zodat u zeker weet dat het cadeau in de smaak zal vallen. Wij hopen u op dit gebied voldoende te informeren zodat de zoektocht naar een geschikt cadeau u niet teveel in de weg zal staan.

Samen met anderen

Heeft iemand een hele lange tijd in het bedrijf gewerkt en stelt de organisatie ook een budget beschikbaar? Dan kunt u natuurlijk nadenken over grotere cadeaus. Zorg ervoor dat de ontvanger affiniteit heeft met het cadeau zodat het een meerwaarde zal creëren. Wanneer u bijvoorbeeld een jacuzzi koopt zult u wel zeker moeten weten dat er hierna ook gebruik van gemaakt wordt. U kunt daarom het beste advies vragen in de persoonlijke kringen van de ontvanger. Hierdoor heeft u een beeld van de persoonlijke wensen en behoeften en kunt hierop dan natuurlijk inspelen.

Naar de collega’s toe

Het is in sommige gevallen natuurlijk ook een optie om als verlatend persoon een cadeau te schenken aan de collega’s die er nog zijn. Echter moet u hierbij niet denken aan een eerder genomen jacuzzi, maar bijvoorbeeld aan een waardebon voor een restaurant. Op deze manier kunnen de overgebleven collega’s nog met elkaar genieten van een etentje en dit geld dan met z’n alle besteden.
Ook kunt u iets wat mist binnen het bedrijven geven. Dit kan bijvoorbeeld een goede luchtverfrisser op de wc zijn (natuurlijk als geintje), maar ook een bedrijfsfiets kan een leuke aanvulling zijn op de huidige spullen van de onderneming.
U moet er echter niet te lang bij stilstaan, want het gaat om het gebaar richting de collega’s.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×