Housewarming cadeau

Een cadeau geven aan iemand die net verhuisd is, is niet makkelijk. Je weet tenslotte niet wat hij of zij al heeft en wat er net allemaal is weggegooid. Sowieso is het altijd lastig om een cadeau voor in huis te geven. De kans is groot dat je iets geeft dat nét niet bij de inrichting past, of wat de persoon in kwestie al heeft. Om het je een stukje makkelijker te maken hebben wij favoriete housewarming cadeaus op een rijtje gezet.

Decoratie

Planten zijn ontzettend sfeervol in huis zeker als je hiermee een nieuwe woning wilt opvullen. Koop een grote maar niet al te kale plant en combineer deze met een simpele vaas. Daarnaast is het geven van een schilderrij of poster te persoonlijk. Ondanks dat je het goed bedoeld is de kans klein dat tie werkelijk word opgehangen.

Tuindecoraties worden in de meeste gevallen pas later in de periode aangeschaft. Om het proces een beetje te versnellen is het geven van een leuke kleurrijke plant ideaal. Daarnaast zien we steeds vaker betonnen bloempotten en/of vazen. Deze staan natuurlijk prachtig in een lege tuin, dakterras of balkon. Zo kun je voor de echte boeddha liedhebbers een leuke tuinbeeld cadeau doen.

Keuken en badkamer artikelen

Het klinkt misschien minder spannend maar het geven van keuken of badkamer artikelen word meer gewaardeerd dan je denkt. Geef bijvoorbeeld een leuke pan cadeau. Borden en glazen zijn in de meeste gevallen al op elkaar afgestemd.

Daarnaast komen handdoeken of theedoeken aardig van pas. Bij een verhuizing gooien we snel oude of gescheurde artikelen weg hierdoor blijf er misschien een beperkt aantal over. Door voor standaard kleuren te gaan als zwart, wit of donker grijs zit je altijd goed.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×