Wat geef je mannen met kerst of sinterklaas?

December is voor veel mensen misschien wel de leukste maand van het jaar. Dankzij feestdagen zoals sinterklaas, kerstmis en oudjaarsavond ben je veel samen met vrienden en familie. Bij velen onder ons blijft het moeilijk om leuke cadeaus te kopen. Het schijnt vooral moeilijk te zijn om iets voor mannen te kopen. Weet jij iets te bedenken waarmee je je vader blij kan maken? Vaak is dit lastig, omdat mannen vaak gewoon direct kopen wat ze echt graag willen. In dit artikel vind je een aantal cadeautips waarmee je nooit een verkeerde indruk maakt.

Drank

De meeste mannen houden wel van een lekker biertje op zijn tijd. Een seizoensgebonden bierpakketje zorgt dan ook vaak voor tevreden gezichten. Er zijn natuurlijk ook genoeg heren die wijn drinken. Een mooie fles wijn zal dan ook zeker in de smaak vallen en is leuk om te delen tijdens bijvoorbeeld het kerstdiner. Verder zijn er natuurlijk nog talloze sterke dranken. Hiervan zijn vaak whisky, jenever of kruidenbitters populair. Wat de smaak van de man waarvoor je iets gaat kopen ook is, er valt altijd wel iets te vinden. Bovendien hebben veel drankhandels rond december ook speciale cadeauverpakkingen waarmee je toch net wat meer punten scoort.

Ondergoed

Het klinkt misschien cliché, maar onderbroeken en sokken kunnen altijd. Dus ook met sinterklaas of kerst kunnen mannen dit wel waarderen. Afhankelijk van de leeftijd en stijl van de man waarvoor je een cadeau koopt, kun je een mooie cadeau verpakking herensokken kopen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een leuke giftbox met kleurrijke Happy Socks? Voor wat zakelijkere mannen kun je kiezen voor fijne kwaliteitssokken van merken als Tommy Hilfiger of Falke. Verder kunnen mannen natuurlijk altijd onderbroeken gebruiken. Ook boxershorts en slips zijn in leuke cadeauverpakkingen verkrijgbaar. Ook heren pyjama’s zijn een goed idee, zeker omdat december toch wel het begin is van de echte koude maanden. Bovendien kun je deze vaak nog combineren met lekker warme sloffen, pantoffels of een zachte badjas. Deze soorten ondergoed gebruik je dagelijks waardoor je zeker weet dat je een nuttig cadeau geeft!

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×