Cadeau tips voor Dierendag

Ben jij hélemaal blij met jouw huisdier? Dan is het binnenkort tijd om dit te laten zien aan jouw trouwe huisdier, want op 4 oktober is het weer Dierendag! Dit is dé dag om jouw huisdier extra te verwennen, dus niet alleen een aai als beloning, maar beloon hem met wat lekkers of nog meer aandacht!

Iets te knabbelen

Het is makkelijk gedacht, maar je weet wel zeker dat het goed uitpakt. Wij als mensen hebben allemaal verschillende smaken, dit geldt ook voor jou huisdier! Een konijn zou bijvoorbeeld een worteltje lekker vinden, een hond een lekker botje en een kat voer uit blik. Maar je moet er wel aan denken dat je jouw huisdier niet te veel moet geven, dan wordt het beestje dik en het kan ook slecht zijn voor zijn gezondheid!

Hun eigen plekje

Voor de mensen die net een nieuwe puppy of kitten hebben gekocht, kunnen gaan nadenken over een leuk mandje voor de hond of een klein klimhuisje voor de kitten. Door dit mandje af te stemmen op de kleur van het interieur in jouw woonkamer, zal je altijd uitkomen tot een leuk én passend mandje voor bij jou thuis! Dit zal er ook voor zorgen dat jouw trouwe viervoeter veel meer bij jullie is, dus dit zal de band tussen mens en huisdier erg versterken.

‘Persoonlijk’ cadeau

Als jij nog een echt leuk cadeautje zoekt voor jouw huisdier, denk dan aan een voorwerp waar je zijn naam op kunt vermelden. Hierbij kun je denken aan een voerbakje met naam , een hondenmand of bijvoorbeeld een halsbandje met penning. Dit is ook erg handig voor het geval jouw hondje wegloopt, want op deze penning zou je eventueel ook je telefoonnummer of adres kunnen vermelden (of allebei!).

Voor in de achtertuin

Wil jij elke dag vriendelijke dierlijke bezoekers in jouw achtertuin? Overweeg dan eens om een pindaslinger of vetbol op te hangen voor de vogeltjes. Je kan er ook aan denken om zelf een vogelhokje te maken! Dit zorgt ervoor dat jij zelf ook werkt aan een leuk projectje én dan krijg je er iets leuks voor terug! Want wie wil er nou niet wakker worden met zulke leuke beestjes in de achtertuin?

Rondspeuren

Er is altijd nog een tweede optie als je niks online kunt vinden, want iedereen heeft wel een dierenwinkel in de buurt. Hier kun je altijd wel iets vinden voor jouw trouwe diertje, er is echter wel één nadeel… Je moet alles zelf sjouwen! Dit is natuurlijk geen groot probleem als je bijvoorbeeld alleen een botje of een klein speeltje koopt.

Hebben wij u geholpen?

Laat ons weten of wij u goed geholpen hebben door een like achter te laten op onze Facebook pagina! Voor meer informatie kan u contact met ons op nemen.

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×