5 voorbeelden van originele cadeaus

Ben jij op zoek naar een cadeau voor een vriend, vriendin of een familielid? Of wil je iemand spontaan verrassen? Dan is het extra leuk om een geschenk te kiezen die de ontvanger niet verwacht. Omdat de zoektocht naar een opvallend cadeau best lastig kan zijn, hebben we om je op weg te helpen vijf voorbeelden van originele cadeaus onder elkaar gezet.

1. Een doos vol herinneringen

Je kunt natuurlijk op zoek gaan naar een cadeau dat past bij de interesses en hobby’s van de ontvanger, maar je kunt het ook nóg persoonlijker aanpakken. Denk bijvoorbeeld aan het samenstellen van een cadeau met verschillende persoonlijke items, zoals een doos vol herinneringen. Kies een mooie doos uit en vul deze met kleine cadeautjes. Denk hierbij aan een fotolijst met een leuke foto van jou en de ontvanger of een cadeau die de ontvanger herinnert aan een bijzonder moment.

2. Gastenboek voor op de toilet

Wil jij een origineel cadeau schenken met een vleugje humor? Denk dan eens aan het geven van een gastenboek voor op de toilet. Dit is overigens een perfect cadeau bij een verhuizing of een housewarming. In het gastenboek kunnen de leukste ideeën, quotes of gedachten geschreven worden. De toiletbezoeker kan ook een creatieve tekening achterlaten. Leuk om te bewaren of te bekijken tijdens een bezoekje aan de kleinste kamer van de woning!

3. Een cocktail-kit

Houd de ontvanger wel van een goede cocktail? Dan is een zelf samengestelde cocktailkit een ideaal en origineel cadeau. Verzamel verschillende relevante items zoals een cocktailshaker, receptenboekje voor cocktails en geschikte dranken zoals champagne, tequila of suikersiroop. Denk ook aan de presentatie: vul de cocktailkit aan met limoentjes, rietjes en muntbladeren.

4. Een gepersonaliseerde poster

Nog een leuk idee voor een housewarming maar ook verjaardag: een gepersonaliseerde poster. Je kunt ervoor kiezen om een poster te laten bedrukken met de lievelingsquote van de ontvanger en deze in te lijsten. Het is nóg leuker om een citaat die de ontvanger vaak gebruikt, te vereeuwigen. Persoonlijker dan dit kan niet! Extra tip: bezoek het inspiratieplatform Pinterest voor duizenden leuke quotes.

5. Een polaroid set

Dit is het ultieme cadeau voor de liefhebbers van het vastleggen van mooie momenten: een polaroidset. Polaroid camera’s zijn tegenwoordig voor een zachte prijs verkrijgbaar. Omdat ze steeds meer in populariteit stijgen, is het aanbod van polaroidaccessoires ook groter. Je kunt de polaroid camera samen schenken met bijvoorbeeld een speciaal polaroidfotoboek of een opvallend tasje voor de camera.

Welk cadeau is jouw favoriet?

Uw browser is niet meer van deze tijd!

Update uw browser om optimaal van deze website (en vele anderen) te genieten Nu updaten!

×